Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Melindas fräscha spenatsoppa

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Nyttig, vegetarisk, snabb och jättegod soppa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka äggen hårdkokta medan du lagar soppan. Stek löken i rapsolja. När den är mjuk, tillsätt vatten spenat och låt koka ett par minuter. Tillsätt sedan broccolin och rotfrukterna, skurna i mindre bitar, om du har i det, och låt koka tills mjukt. Tillsätt sedan kryddorna, skvätt i vinäger/citron och lägg i kikärterna. Låt det bli varmt, tillsammans med miso för en lite mustigare smak. Dags att lägga ner de vackra ägghalvorna! Och vill man vara extra nyttig kan man stänka i lite linfröolja som innehåller omega 3.
  2. Färdigt!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.