Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Melindas gula lins- och ghigryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Den här goda grytan innehåller ghi som är en form av skirat smör och används mycket i indiskt matlagning. Ghi rundar av smaken med sin kolaaktiga ton. Recept på ghi går att hitta på nätet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt alla ingredienser och kryddor förutom ghi, koriander och persilja koka mjukt i 6-7 dl vatten. Addera sedan ghin, koriandern och persilja och låt koka lite till.
  2. Servera som den är! Mums!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Ingevara 30 januari 2013

    Ta gärna den mindre mängden linser, och den större mängden vatten. Det ser ganska simpelthut men blev verkligen förvånande gott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.