Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Melleruds special

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Passar stora som små! Vet att det låter lite osmakligt men prova....

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg en nygräddad våffla på en tallrik, bred över lite jordgubbssylt. Lägg därefter på en grillad korv, ta ketchup & senap på denna. Klicka på mos och toppa med bostongurka. Går inte att misslyckas!
  2. Smaklig spis!

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • anluk 11 november 2007

    Är detta verkligen på riktigt?????????

  • monel 18 mars 2008

    Ja faktiskt. Jag har aldrig vågat testa, men det säljs i Mellerud!

  • Lange 29 april 2008

    Usch! Detta väckte obehagliga minnen från mina 2 1/2 år i just den korvkiosk som sålde eländet. Mycket populärt och många turister återkom långväga ifrån.......

  • brinkpress 6 augusti 2009

    Hmm... Det är uppenbarligen sant - Hårda bud i Mellerud :-)

  • amirene 25 mars 2011

    Åh, detta var längesedan! :-) Har en mamma som är från Mellerud så vi åt detta ibland när vi var små, och tyckte att det var sååå gott! :-) Fast jag är nöjd med våffla med hallonssylt som man lägger en grillad korv med Nisses senap på, och sedan rullar ihop det hela. *mums* Tack för påminnelsen, nu vet jag vad jag ska äta ikväll! ;-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.