Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Melon- och banankaka i långpanna

 
  • Serverar: 20-30 portioner
Skriv ut

Barnsligt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en långpanna, 30 x 40 cm, strö på ströbröd.
  2. Vispa ägg och socker pösigt. Rör i margarin, vatten och arom. Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i smeten. Tillsätt hushållsfärg så att smeten får samma färg som en honungsmelon.
  3. Grädda kakan i nedre delen av ugnen i 25-40 minuter i 175 grader. Låt svalna.
  4. Bananchokladglasyren: Bryt blockchokladen i bitar och smält den tillsammans med kokosfettet i vattenbad. Rör i bananaromen. Bred ut glasyren över kakan och garnera efter önskemål.
  5. Hoppas att det skall smaka!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.