Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Melon- och fetasallad med baconcrisp

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Frisk och fräsch sallad som passar lika bra till kött som kyckling. Salladen bör göras strax innan serveringen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär melonköttet i mindre tärningar.
  2. Tärna osten.
  3. Knaperstek eller micra baconet. Låt det rinna av på hushållspapper. Bryt i strimlor.
  4. Blanda försiktigt ihop alla ingredienserna till salladen.
  5. Smaksätt med salt och peppar.
  6. Lycka till! Smaklig måltid.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • CarinaB73 20 augusti 2009

    Så underbart gott! Har skippat ruccolasalladen då jag haft ljummen potatissallad som tillbehör till grillad mat.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.