Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Melon- och kiwi biskvier i långpanna

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Här har jag smaksatt smörkrämen med Shots Kick-Off melon/kiwi. Shotsen är redan grönfärgad så man behöver inte använda hushållsfärg. Kan man inte få tag på denna Shots går det lika bra med melon arom och kiwi arom + grön hushållsfärg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en långpanna 30 x 40 cm. Värm ugnen till 200 grader.
  2. Mal hasselnötterna. Vispa äggvitor och socker pösigt. Vänd ner de malda hasselnötterna och häll smeten i långpannan.
  3. Grädda i 15-20 minuter. Prova med sticka, ska nästan vara färdig - då är den klar. Låt svalna.
  4. Smörkräm: Rör ihop alla ingredienserna och bred på botten. Låt stelna. Frys ev. tårtan, då är det lättare att få chokladen att fastna. Smörkrämen får ej vara fuktig eller blöt då man lägger på chokladen.
  5. Smält chokladen och bred den över smörkrämen. Skär i rutor då chokladen stelnat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.