Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Melonbåtar med mimosasallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En fräsch sommarrätt. Tunna skivor av rökt kalkon passar bra till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär melonen i 4 klyftor och ta bort kärnorna. Gröp ur melonköttet. Tärna melonen och persikorna.
  2. Blanda majonnäs och gräddfil och vänd ner frukten. Smaka av.
  3. Fyll melonskalen med salladen och vira kalkonskivorna till rosor eller önskad form. Klipp över krasse.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.