Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Melonsallad med basilikakräm

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Kan med fördel serveras som en förrätt

Ingredienser

Instruktioner

Skala moroten och skär den i små tärningar. Koka tärningarna några minuter i lättsaltat vatten. Häll bort vatten och spola morotstärningarna i kallt vatten. Låt rinna av ordentligt. Skala eventuellt äpplet. Kärna ur, skär det i tärningar. Halvera melonen och kärna ur. Gröp ur fruktköttet och tärna det. Tärna skinkan. Blanda samman morot, äpple, melon, skinka, majs och ärtor. Lägg det i de urgröpta melonskalen. Hacka basilikan fint och lägg alla såsingredienser i en mixer och kör till en kräm. Smaka av med salt och peppar. Bjud såsen till melonsalladen. Serveran gärna dillkokt potatis till eller pasta går också bra. Glöm inte det nybakade brödet. LYCKA TILL !

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.