Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Melonsallad med paprika och oliver

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Dekorera med parmesanflarn. Smakar sommar

Ingredienser

Instruktioner

  1. Servering: 8 parmesanflarn (se recept nedan) fransk senapsdressing (köpt)
  2. Bryt salladen i bitar och fördela den på 4 tallrikar, lägg melonbitarna, oliverna och paprikan ovanpå salladsbädden. Dekorera med parmesanflarn och servera med dressingen.
  3. Snabba parmesanflarn: Sätt ugnen på 200 grader. Riv en god parmesanost fint på rivjärn. Lägg upp ca 1 msk stora högar av den rivna osten på en bakpappersklädd plåt. Grädda i mitten av ugnen i ett par minuter tills osten smält och flarnen blivit gyllene. Låt svalna på plåten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.