Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Melonsallad med rucola, pinje och fetaost

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Som förrätt tillsammans med en skiva bröd eller som ensamrätt tillsammans med en bit rökt fisk.

Ingredienser

Instruktioner

Skär vattenmelon, honungsmelon, nätmelon och fetaost i bitar. Lägg på ett fat. Tillsätt skuren sallad. Ringla över olivolja och skvätt över balsamvinägern. Smaksätt med salt och peppar. Rör om. Rosta pinjenötterna i en torr panna och strö dem över salladen.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Skrosan 9 mars 2010

    Förmodligen världens godaste förrätt. Har serverat den både till nyår och andra högtider. Alltid lika uppskattad. Brukar dock byta ut fetan till chevre, lite mer smak och sååå mycket godare.

  • saxa 24 juni 2012

    Gott, har den till en grillad fisk eller köttbit, hade bara 1 sorts melon "vattenmelon "

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.