Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Melonskålar med bär och vaniljkesella

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Melon och bär hör verkligen sensommaren till och smakar alltid lika härligt tillsammans.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att blanda ingredienserna till vaniljkesellan.
  2. Halvera melonerna, ta bort kärnorna och gröp ur melonköttet. Blanda försiktigt melon, bär, mynta och limeskal.
  3. Servera fruktsalladen i melon­skålarna och toppa med en klick kesella.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.