Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Melonsoppa med jordgubbar eller hallon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Om du vill smaksätta soppan går det bra att mixa med färsk mynta eller citronmeliss. För att lyxa till den lite kan man slå i lite mousserande vin när man mixar soppan. Då måste man servera på en gång.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela melonen, ta bort kärnorna och gröp ur fruktköttet. Skär det i mindre bitar och lägg det i en mixer tillsammans med citronsaft och eventuellt florsocker om melonen har för lite sötma.
  2. Ställ soppan i kylskåpet så att den blir riktigt kall. Servera soppan iskall i tallrikar eller melonskal med delade jordgubbar eller hallon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.