Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mexgryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En variant på chili con carne.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn färsen i smör i en gryta. Tillsätt salt och krossade tomater. Låt koka ca 5 min. Skölj bönorna och låt dem och majskornen rinna av. Rör ner bönor, majs, vatten och crème fraiche i grytan. Låt koka ca 2 min.
  2. Servera med kokt ris.

Kommentarer (1)

  • eEmmA 19 augusti 2008

    Har gjort den grytan förr. Den är riktigt god & lätt att göra!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.