Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mexiburgare

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott Gott :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Finhacka hälften av löken. Blanda lök, ägg, salsa, köttfärs och kryddmix till en jämn smet.
  2. 2. Forma färsen till hamburgare och stek dem 2-3 min på varje sida.
  3. 3. Värm under tiden bröden invirade i folie om du vill ha dem mjuka och goda. Beräkna ca 5 min för uppvärmningen.
  4. 4. Lägg sallad och hamburgare i bröden. Toppa med skivad lök, tomat och Old El Paso Thick'n Chunky Original Salsa.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.