Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mexican chili

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Utan chili med lite hetta blir det ingen äkta gryta men använd grön chili om du vill ha en mildare smak

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär korven i bitar. Skala och klyfta löken. Kärna ur och finhacka chilin. Kärna ur och strimla paprikan. Stek färsen i rapsolja i en gryta. Rör ner korvbitarna och löken och låt fräsa med. Rör ner chili och spiskummin.
  2. Skölj bönorna och låt dem rinna av. Häll ner bönorna, tomaterna och tomatpurén i grytan. Låt allt koka i 5 minuter. Salta och peppra.
  3. Servera grytan som den är eller gärna med bröd, riven cheddar, gräddfil, lökringar, oliver och sallad i små skålar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.