Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mexicansk köttfärs i pitabröd

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Jättegott! Passar som kvällsgott en fredagskväll eller lördagskväll.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn färsen i margarin. Krydda med tacokrydda. Lägg färs, blandade salladsblad, lök, majskorn och tomater i pitabröden.
  2. Avokadoröra: Mosa avokadon med en gaffel. Blanda med gräddfil, vitlök, citron, salt och peppar. Servera röran tillsammans med det andra i brödet. Ät och njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.