Massor av smak och helt köttfri.
Instruktioner
- Strimla paprikorna. Hacka löken. Smält smöret i en panna tillsammans med olivoljan. Fräs löken och pressad vitlök tillsammans med salt och kryddor tills den blir genomskinlig och börjar mjukna. Tillsätt paprikorna och sautera alltsammans ca 10 minuter.
- Strö över mjölet. Blanda väl och sautera tills eventuell överskottsvätska försvunnit.
- Smörj en djup ugnsfast gryta. Lägg i hälften av paprika/lök-mixen, sedan hälften av den rivna osten, resten av parikamixen och resten av osten. Rör samman ägg, crème fraiche och yoghurt. Häll över grytan och strö paprikapulvret över.
Baka i nedre delen av ugnen, 200 grader, ca 45 minuter.
- En grönsallad är gott till, liksom en kall öl.
Publicerat den
25 mars 2012
Liknande recept
Skriv kommentar