Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mexikanare

 
Skriv ut

Sugen på något sött efter maten?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa grädden. Tillsätt crème fraiche, limeskal och socker. Blötlägg gelatinbladet i kallt vatten i 5 minuter. Krama ur gleatinet, häll bort vattnet och smält gelatinet på låg värme, tillsammans med limejuice i en kastrull. Rör snabbt ner gelatinblandningen i grädden. Fyll limemoussen i en spritspåse.
  2. Spritsa limemoussen på Tostaditosen, och lägg på ett lock med en annan tostaditos över limemoussen. Smält vit choklad och ringla över och låt stelna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.