Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mexikansk chiligratäng

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Smakrik gratäng som går att göra starkare med lite mer sambak oelek. Var försiktig!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda kött med soja chilipulver och sambal oelek. Stek köttet och tillsätt purjo och paprika.Tillsätt buljong grädde chilisås och vetemjöl blandat i lita vatten. Låt sjuda en liten stund. Smaka av. Hälla llt i ugnsäker form. Lägg på chips och strö över ost. Gratinera 15 min. Ungnsbakade potatisklyftor tomatklyftor och majs är gott till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Madden 10 november 2008

    Hej Lånar recept av dig. Såg att du är från Dalby, det är jag med;))

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.