Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mexikansk färsgratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Allt i ett

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att koka riset i vatten och salt ca 20 min tills vätskan har kokat in.
  2. Skala och hacka löken.Fräs den mjuk och glansig i lite matfett.Tillsätt färsen och fräs allt till det fått lite färg och är smulig.Kärna och hacka paprikan,rör ner den i färsen tillsammans med salt och krossade tomater.Låt röran koka 6-8 min.Smaka av.Tillsätt majskornen och riset.Rör om så allt blir väl blandat.Häll färsen i en smord eldfast form. Strö över riven ost.
  3. Grädda mitt i ugnen ca 15-20 min eller tills allt har fått fin färg och är genomvarmt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.