Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mexikansk falukorvsgryta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabb, billig och riktigt god gryta!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp lite matolja i en kastrull och fräs grönsakerna hastigt i ca 1 minut. Tillsätt chilipulver, spiskummin och koriander och fräs ytterligare en liten stund.
  2. Tillsätt de krossade tomaterna, socker och vatten. Låt det hela småkoka i ca 10 minuter.
  3. Bryn falukorven i lite smör och blanda ner den i grytan. Låt grytan koka upp och smaka av med salt och peppar. Strö lite färsk koriander över och servera med nykokt ris.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • flabban 17 augusti 2008

    Mycket gott. Uteslöt koriander, en krydda som jag klarar mig utan, använde istället persilja. En korvgryta jag gärna gör om.

  • catlover 27 juli 2009

    Mexikansk falukorvsgryta åt jag till lunch idag, och den smakade jättegott så den kommer flera gånger på mitt bord.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.