Den här mustiga tomat- och fiskgrytan är kryddad med koriander och chili och fräscht uppfriskande lime.
245 kcal/portion
Instruktioner
- Finhacka rödlöken och hacka vitlöken. Separera kvistar och blad på koriandern och hacka den fint. Kärna ur och finhacka chilin. Tärna fiskfilén.
- Hetta upp oljan i en stor stekpanna eller gryta på hög värme. Lägg i lök, vitlök, korianderkvistar och chili och fräs 2-3 minuter tills löken är mjuk.
- Häll i tomater, buljong och 5 dl vatten och koka upp. Tillsätt riset och låt koka utan lock 20 minuter tills vätskan har reducerats och riset är färdigt.
- Sänk till medelvärme och tillsätt fisken. Låt sjuda svagt tills fisken är färdig men fortfarande fast, ca 5 minuter. Ta av stekpannan från värmen och rör ner färskpressad lime och korianderblad. Servera genast.
Publicerat den
9 oktober 2009
Liknande recept
Skriv kommentar