Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mexikansk gazpacho

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Så enkelt - Så gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tillagning: Riv gurka, lök och paprika. Pressa vitlöken. Blanda samman alla ingredienser till soppan eller kör alla ingredienser i en matberedare till puré.
  2. Häll upp i en soppskål. Ställ soppan kallt före serveringen. Servera med sprödvarma Nacohips (värm i ugn,125°C, ca 10 min).

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.