Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mexikansk het böndipp

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Detta recept är lätt att göra, styrkan på den bestämmer man själv, så smaka er fram. Det är både biligare och godare att göra egen böndipp en att köpa. Jättegott till grillat och till nachos.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj bönorna i kallt vatten ett par gånger, så man får bort burksmaken, låt rinna av.
  2. Blanda och mixa alla ingridienserna till jämn konsistens. Smaka av.
  3. Låt dippen vila minst en 1 tim. Blanda i lite hackad persilja, om så önskas.
  4. Klart!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.