410 kalorier per portion
En allt-i-ett rätt fullproppad med intensiv mexikansk smak.
Instruktioner
- Tärna kalkonköttet och lägg det i en gryta med margarinet, salta och peppra och fräs det i ca 5 minuter, tills köttet har blivit gyllengult runtom. Ta upp det ur grytan.
- Skala och skiva löken, kärna ur och finhacka chilifrukten, pressa vitlöksklyftorna. Tärna auberginen.
Skölj och låt kikärterna rinna av.
- Lägg i vitlök, lök, chili samt kryddor och fräs i 4-5 minuter tills löken mjuknat.
- Lägg tillbaka köttet i grytan tillsammans med alla återstående ingredienser, spara hälften av buljongen.
Låt sjuda 30-40 minuter och fyll på med buljong i efterhand när det behövs.
- Servera.
Publicerat den
6 mars 2009
Liknande recept
Skriv kommentar