Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mexikansk lasagne

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Välj styrka på salsan själv.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfiléen, paprikan i mindre bitar och hacka löken. Bryn kyckling, lök och paprika i matfettet i ca 10 min. Strö över mjöl och kryddmix. Späd med vatten, grädde och blanda i salsan. Låt koka ihop i 5-10 min.
  2. Varva tortilla och kycklingblandningen i en smord eldfast form. Börja och sluta med tortilla. Strö över riktligt med ost på de översta tortillans.
  3. Gratinera i ugn 200˚ i ca 20 min.
  4. Servera med sallad och eventuellt mer tomatsalsa
  5. Lycka till Marianne

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • tobiaskarlsson 20 januari 2010

    Schysst variant på lasagne! Gott :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.