Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mexikansk pastagratäng

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel och snabbt tillagad! Passar utmärkt att bjuda på när man får några vänner på besök

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan efter förpackningens anvisningar (al dente).
  2. Stek köttfärsen tillsammans med löken, tillsätt därefter tomatpuré, buljongen upplöst i vattnet, paprikan, chilifrukten, bönorna och majsen, låt det koka ihop ca 5 minuter. Smaka av köttfärsröran med tabasco, kryddblandningen, salt och peppar.
  3. Varva pasta och köttfärsröran i en smord ugnsfast gratäng form. Avsluta med att strö över den rivna osten.
  4. Gratinera i förvärmd ugn (vanlig ugn 200 grader, varmluftsugn 175 grader) i ca 15 minuter tills osten har smält ordentligt
  5. Servera den tillsammans med en god färsk sallad och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.