- Serverar: 6 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Enkel och snabbt tillagad! Passar utmärkt att bjuda på när man får några vänner på besök
Instruktioner
- Koka pastan efter förpackningens anvisningar (al dente).
- Stek köttfärsen tillsammans med löken, tillsätt därefter tomatpuré, buljongen upplöst i vattnet, paprikan, chilifrukten, bönorna och majsen, låt det koka ihop ca 5 minuter. Smaka av köttfärsröran med tabasco, kryddblandningen, salt och peppar.
- Varva pasta och köttfärsröran i en smord ugnsfast gratäng form. Avsluta med att strö över den rivna osten.
- Gratinera i förvärmd ugn (vanlig ugn 200 grader, varmluftsugn 175 grader) i ca 15 minuter tills osten har smält ordentligt
- Servera den tillsammans med en god färsk sallad och bröd.
Publicerat den
25 oktober 2008
Liknande recept
Skriv kommentar