Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mexikansk pastasås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En variant på köttfärsås med lite hetta i smaken.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka löken och skiva vitlöken tunt. Stek lök, vitlök och färs i smör. Skär paprikan i små bitar. Tillsätt paprika, krossade tomater, chilisås och grädde till grytan. Krydda med chilipulver, peppar och salt. Koka upp och låt småkoka i 10 min. Servera med pasta och sallad

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mafia 19 november 2009

    Mums, så smakrikt och gott. Ska göra det fler gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.