Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mexikansk pastasås

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God pastasås med lite sting. Det är gott med majs i såsen. Pröva! Dessutom behövs det inte så mycket färs i det här receptet.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka löken och skiva vitlöken tunt. Stek all lök och färs i smör. Lägg över i en gryta. Skär paprikan i små bitar. Lägg i paprika, krossade tomater, chilisås och grädde i grytan. Krydda med chilipulver, peppar och salt. Koka upp och låt småkoka i 10 minuter. Blanda i majsen. Smaka av och krydda mer om du vill.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Gillsan 1 augusti 2008

    Kanongod ger dig 5 i betyg för den

  • gersgarden 27 september 2008

    Tack för att jag fick smaka! Supergott med grädde i köttfärssåsen :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.