Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mexikansk räkrätt

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Bra bjudmat som uppskattas av både stora och små

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken. Strimla paprikan. Fräs lök och champinjoner i smör. Strö över vetemjöl och rör om. Tillsätt paprika, chilisås, grädde, salt och kryddor. Låt koka i 10 minuter.
  2. Tillsätt räkor och vatten, låt allt bli genomvarmt utan att koka. Servera med kokt ris och grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.