Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mexikansk salsa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Påminner väldigt mycket om chunkysalsan man köper på burk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs lök och vitlök i olja tills den blir mjuk utan att ta färg. Tillsätt kryddorna samt tomatpurén och låt det fräsa med en stund.
  2. Tillsätt resterande ingredienser och låt småkoka i 20-30 minuter.
  3. Smaka av och låt sedan såsen kallna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • EKC6150 10 januari 2010

    Det här var ju kul att fixa sin egen salsa.Att den dessutom blev väldigt god är ju ingen dum bonus.Tack för receptet mvh Jocke

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.