Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mexikansk tacopaj

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En tacopaj är alltid populärt när man har tonåringar...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör pajdegen. Sätt ugnen på 200g. Tryck ut degen i en pajform nagga botten med en gaffel och ställ in formen i frysen ca 20min. Förgrädda sedan pajskalet 5-7 min. Fräs färsen gyllenbrun i smör. Tillsätt tacokryddor och sås. Låt allt bli varmt.
  2. Fördela köttfärsen i pajskalet. Smula fetaosten och skär löken tunt. Blanda med cremé fraiche och rör ner den rivna osten, krydda ev med salt och peppar. Bred ut röran över köttfärsen. Dela tomaterna och lägg dem och feferonin överst. Grädda mitt i ugnen ca 40 min i 200 grader

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.