Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mexikanska bröllopskakor

 
  • Serverar: 48 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En fantastiskt god liten kaka som smälter i munnen. Är en mycket vanlig amerikansk kaka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Använd så vita nötter som möjligt. Bäst är det med skållad mandel.
  2. Rör ihop smör och florsocker. Lägg till salt, vanlijextrakt, mjöl och nötter. Rör ihop väl. Rulla degen till 48 små bollar och lägg på ett bakplåtspapper. Baka i 160 grader i 15 minuter (10 minuter i varmluftsugn. Rulla kakorna i florsocker när de har kommit ut ur ugnen. De ska fortfarande vara varma. Har provat med oskalade hasselnötter. Det blir gott men de blir nog vitare med skalad mandel.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.