Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mexikanska köttbullar med vita bönor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En hetare variant av våra svenska köttbullar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala löken, kärna ur paprikan och finhacka dem. Fräs i margarin på svag värme ett par, tre minuter.
  2. Pressa vitlöken och blanda ner den i färsen med chilipulver och salt. Forma stora bullar, dubbelt så stora som vanliga köttbullar. Sjud upp tomatjuicen i en kastrull och koka köttbullarna i juicen. De är genomkokta efter ungefär 5 minuter.
  3. Värme upp de vita bönorna i en kastrull tills de är genomheta.
  4. Servera köttbullarna med lite av såsen tillsammans med de vita bönorna. Dekorera med en chilifrukt på varje tallrik.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.