Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mexikanska spjäll

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Underbart gott. Servera gärna en god potatissallad till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser till marinaden i en tjock plastpåse. Lägg i köttet och marinera minst 2 timmar.
  2. Grilla spjällen ca 20 minuter. Vänd spjällen flera gånger under grillningen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Maggelo 4 juni 2008

    De här spjällen var jättegoda!!! Har använt marinaden till fläskfilé också, precis lika gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.