Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mexikanska tortillas

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Tortillas med mexikanskt köttfärs och gröna tillbehör

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka lök och vitlök och fräs den mjuk i olja. Använd en stor stekpanna eller stekgryta.Strimla pepparfrukten och peta bort kärnorna för mildare smak. Rör ner pepparfrukt och färs och låt fräsa under omrörning tills färsen grynar sig. Rör ner spiskummin, paprika och lagerblad, fräs ytterligare ett par sekunder.
  2. Späd med tomatkross, sätt till tomatpuré, salt och peppar och låt fräset sjuda utan lock i 10 minuter. Ser det mycket torrt ut så späd med lite vatten, smaka av.
  3. Spola bönorna i kallt vatten och lägg dem i mitten på ett stort fat. Lägg högar av paprika, tomat, lök och avokado runt om. Blanda kesella och ost och servera ur separat skål. Var och lägger hett köttfärs på varma bröd, lägger på bönor och grönsaker och poppar med lite ostkräm innan brödet rullas eller viks till ett paket.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.