Tortillas med mexikanskt köttfärs och gröna tillbehör
Instruktioner
- Hacka lök och vitlök och fräs den mjuk i olja. Använd en stor stekpanna eller stekgryta.Strimla pepparfrukten och peta bort kärnorna för mildare smak. Rör ner pepparfrukt och färs och låt fräsa under omrörning tills färsen grynar sig. Rör ner spiskummin, paprika och lagerblad, fräs ytterligare ett par sekunder.
- Späd med tomatkross, sätt till tomatpuré, salt och peppar och låt fräset sjuda utan lock i 10 minuter. Ser det mycket torrt ut så späd med lite vatten, smaka av.
- Spola bönorna i kallt vatten och lägg dem i mitten på ett stort fat. Lägg högar av paprika, tomat, lök och avokado runt om. Blanda kesella och ost och servera ur separat skål. Var och lägger hett köttfärs på varma bröd, lägger på bönor och grönsaker och poppar med lite ostkräm innan brödet rullas eller viks till ett paket.
Publicerat den
15 april 2008
Liknande recept
Skriv kommentar