Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mexikanskt tomatris

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En favorit som smakar underbart!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs löken mjuk och glansig i oljan i en kastrull. Tillsätt riset och fräs under omrörning ett par minuter.
  2. Häll på tomaterna, buljongen (vattnet och tärningen) och den tärnade paprikan.
  3. Lägg på locket och koka på medelvärme ca 20 minuter tills riset är mjukt och vätskan kokat in. Smaka ev av med salt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.