Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Förrätt. Frästa morötter med vitlöksyoghurt

Ingredienser

Instruktioner

Morötterna skalas och rivs på rivjärn och fräses i stekpanna i en blandning av solros- och olivolja. Använd du endast olivolja ger det en mycket kraftig smak, oavsett vad du steker. Blanda krossad vitlök med yoghurt. När de frästa morötterna är avkylda blandas de med vitlölksyoghurten och smakas av med salt. Som garnityr används dill eller persilja

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • SaltPeppar 3 januari 2008

    Har själv gjort det här receptet i flera år är så god som förrätt eller meze.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.