Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mezze Maniche med svamp, pancetta och mozzarella

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Matig pasta med svamp och knaperstekt fläsk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen, spara ca 1 dl av pastavattnet. Stek pancettan i lite olivolja, ganska hårt så den blir gyllenbrun och lite knaprig. Låt rinna av på ett hushållspapper.
  2. Stek svampen tillsammans med vitlöken i olivoljan, salta och peppra. Vänd ner den nykokta och avrunna pastan i svampen, tillsätt citronsaften och bryt i mozzarellan. Späd med lite pastavatten, ringla över extra olivolja. Avsluta med att blanda i gräslöken.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.