Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mhamara

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Gott till grillat. Kan med fördel kombineras med fler röror ur det libanesiska köket.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader.
  2. Dela och kärna ur paprikorna. Lägg dem med skalsidan upp på enbakpappersklädd plå. Grilla mitt i ugnen ca 30 min, tills skalen börjar bli svarta.
  3. Lägg paprikorna i en skål och täck med en tallrik. Låt stå ca 15 min, låt svalna och dra av skalen.
  4. Mixa paprikorna med valnötter , paprikapulver och matolja med stavmixer eller i matberedare.a krydda med salt och peppar.
  5. Lägg upp i en skål.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.