Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mias morotskaka

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Jag har tagit den här kakan från en bok jag fick från ICA. Festlig och saftig kaka.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 º. Vispa socker och ägg pösigt. Blanda alla torra ingredienserna för sig och rör sedan ner i ägg och sockersmeten. Tillsätt olja och de rivna morötterna. Häll upp i en rund smörad och bröad form med avtagbara kanter. Grädda nedre delen av ugnen ca 30-40 min. Känn efter när mitten på kakan stelnat. Låt svalna. Blanda philadelphiaosten, smöret och sockret till en fluffig vit massa. Bred över den kalla kakan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.