Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mias sillglass

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

En snabbgjord liten förrätt, lätt att ha till hands och plocka fram ur frysen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Torka av och finhacka sillen. Skala och finhacka löken. Blanda sill, lök och crème fraiche. Tillsätt gräslök och dill och smaka av med salt och peppar.
  2. Fördela röran i små koppar. Täck med plastfolie och frys in.
  3. Låt sillglassen tina i kylskåpet ca 45 minuter före servering. Stjälp upp den på ett fat med salladsblad eller på rågbrödsbitar, eller ät direkt ur koppen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.