Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Michelles fiskgratäng

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En lätt, snabb och god rätt som jag ofta gör hemma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll vatten, salt, socker och lök i en kastrull. Koka tills löken är halvkokt.
  2. Skär fisken i skivor och lägg i lagen, låt sjuda ca 1 minut. Lägg över fisken i en smord ugnsfast form (obs! spara lagen).
  3. Smält margarin i en kastrull och blanda i mjöl och vispa. Tillsätt mjölk och lagen. Låt allt koka ihop i några minuter.
  4. Slå stuvningen över fisken och strö över riven ost. Skär några skivor margarin och lägg över. Sätt in i ugnen på 225º i 20 minuter
  5. Servera med kokt potatis och citron.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Michelle_Lindstrom 4 april 2009

    En egenhändigt tagen bild kanske inte så snygg men det är en bild i allafall :)

  • lillafatima 9 april 2009

    hur länge ska fisken vara i ugnen?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.