Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mickes chili con carne

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Med denna rätt vann han mitt hjärta!!! Serveras med ett gott vitt bröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att hacka lök och vitlök. Fräs i margarinet i en stekgryta. Lägg i köttfärs och låt den fräsa med tills den är genomstekt.
  2. Finhacka jalapéno.
  3. Häll i champinjoner, krossade tomater och vita bönor. Lägg också i buljongtärningar och jalapéno. Låt småputtra i ca 20 minuter.
  4. Skär under tiden paprikorna i bitar.
  5. Lägg i paprikan och låt puttra i ytterligare ca 10 minuter.
  6. Smaka av med salt, grovmalen svartpeppar och chilipulver.
  7. Servera med ett gott vitt bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.