Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Midsommar-matjessill

(2 kommentarer)  
Skriv ut

En mycket god röra som är ett måste för oss på självaste midsommarafton. Serveras med nykokt nypotatis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda allt utom crème fraiche och grädde, dagen innan midsommarafton. Låt stå och dra över natten i kylskåp.
  2. På självaste midsommarafton tillsätts crème fraiche och grädden, blandas väl. Efter tycke och smak kan mer crème fraiche eller grädde tillsättas.
  3. Servera med kokt nypotatis och ett gott knäckebröd. Och givetvis till efterrätt, färska jordgubbar med glass och grädde.

Kommentarer (2)

  • 7201 13 april 2011

    Detta testar jag på buffebodet till Påsk eller till Midsommar ! Låter Supergott!!!

  • muminnilla 19 juni 2011

    Denna röra, fast mindre sats, gjorde jag idag för att prova inför midsommar. Den blir ett måste på midsommarbordet. Var fantastisk god och ¨plus för ett enkelt recept. Trevlig Midsommar Muminnilla

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.