Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Midsommargrogg

(4 kommentarer)  
 • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Bräck grannen med denna coola drink..:-)

Ingredienser

Instruktioner

Skär ur en trekant i toppen på melonen och gröp ur kärnhuset. Gör ett hål i locket, lagom stort så ett sugrör går i. Lägg in melonen i frysen, så den blir genomfrusen. Fyll sedan melonen med vad man tycka gott. På med locket, å försegla det med ett par tandpetare, så det sitter kvar. I med sugröret, å sörpla denna svala drink hela dagen lång..:-) Grädden på moset blir när det e dags att äta upp innanmätet. Bilkörning eller annat framförande av fordon bör undvikas då denna drink är lömsk som attan, men väldigt poppis, då alla i grannskapet kommer att komma med liknande drinkar nästa midsommar. Går naturligtvis att göra utan alkohol, som ett barnvänligt alternativ.

Kommentarer (4)

 • NewOrder 13 maj 2008

  haha...Valfri sprit, gärna billig importerad????? Men den verkade god iallafall.

 • 4850 8 juni 2008

  Hmmm, låter intressant så här till midsommar. Nu ska jag prova både med och utan sprit, sen är det upp till var och en att välja.

 • Anette2 18 juni 2010

  Vi brukar kalla den för killer melon och det namnet passar bra på grund av lömskheten. Vi gör den i en stor vattenmelon tar bort locket och stoppar i ett gäng sugrör sen skickar vi den laget runt under kvällen. Barnen och dom som inte vill ha alkohol får en egen.

 • Yooshiin 10 maj 2011

  Låter sjukt gott! :) Dock undrar jag bara var annanasen, bananen och kiwin kommer in i bilden? Vad ska man med dom till? :P

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.