Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Midsommarsallad

 
  • Serverar: 5-10 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Att matcha en sallad till sill och dess inläggningar är inte alltid det lättaste. Det här är en knaprig sallad med säsongens grönsaker!

Ingredienser

Instruktioner

Dela rädisorna. Skär sellerin tvärsöver i dess karakteristiska halvmånar och skär purjon till ringar. Blanda salladen i en skål, ringla över oljan och strö över en nypa flingsalt. Klipp över ett knippe dill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.