Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Midsommarsallad med torsk

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Midsommarsallad med torsk

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär ner fisken i mindre bitar som du lägger i en ugnsform. Baka i ugnen på 150 grader i 10-15 minuter. Mixa under tiden örter, citronsaft och olivolja till en grön dressing. Smaka av med salt och peppar.
  2. Häll dressingen över den varma fisken och ställ åt sidan. Koka potatis och primörer och skölj av primörerna med kallt vatten när de är klara. När potatisen kallnat delar du den i halvor.
  3. Skölj av salladen och lägg ut den på ett serveringsfat. Lägg på primörer, potatis, torsk, ägghalvorna, ansjovis och kapris.
  4. Salta och peppra, ringla över lite olivolja. Garnera med lite ätbara blommor. Servera med en citronklyfta och ett gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.