Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Midsommartallrik med matjessill

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabblagad sommarmat med ägghalvor, matjessill, färskpotatis och gräddfil/créme fraicheblandning toppad med gräslök

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär upp sillen i jämna bitar. Skala och dela äggen på längden. Vispa gräddfil och créme fraichen.
  2. Lägg upp fisk, ägghalvor och gräddblandningen på tallrikar. Fyll på med nykokt färskpotatis, grönsallad, tomater. Toppa med gräslök.
  3. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.