Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Migas - spanska brödkrutonger

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera som tillbehör till soppa eller som tapas!

Ingredienser

Instruktioner

Kantskär brödet och skär det sedan i kuber. Fukta brödet (i en skål) med vatten utan att det blir genomblött. Pudra över chilipulvret, rör runt och täck skålen. Ställ åt sidan i 2 timmar. Strimla baconet och stek i panna. Skala och hacka vitlöken, finhacka chilin och häll i stekpannan. Häll i brödbitarna och stek alltsammans under omrörning tills det fått fin färg och lite yta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.